Cu o experienta de peste 20 de ani in sectorul imobiliar si cu nenumarate tranzactii incheiate cu succes, venim in intampinarea dumneavoastra, cu tot setul de servicii pentru a va ajuta sa incheiati orice operatiune imobiliara in siguranta, cu minim de efort si cu cele mai mici costuri.

imobiliar

Consultanta vanzare/cumparare - inchiriere

Ne puteti contacta imediat ce doriti sa demarati o operatiune imobiliara si va vom sta la dispozitie cu orice informatie. Va vom aduce la cunostiinta ultimele modificari de pe piata, va vom sfatui pentru alegerea celei mai bune oferte si vom demara actiunile necesare inceperii negocierilor.

consultanta imobiliara

Negociere

Cunoscand foarte bine tehnicile de negociere si preturile reale de pe piata, va vom ajuta in atingerea pretului tinta dorit de dumneavoastra.

imobiliar

Intocmire si verificare acte

Inca din prima parte de consultanta, vom verifica actele disponibile si va vom ajuta in realizarea dosarului necesar operatiunii.

imob2

Finalizare tranzactii

Vom fi alaturi de dumneavoastra din momentul in care ne veti contacta si pana dupa finalizarea operatiunii, pentru a fi siguri ca toate au decurs perfect si ca am castigat inca un client fericit de colaborare.

 

Testimoniale:

Super profesionalism, tranzactie incheiata rapid la un pret convenabil.
Maria
Bucuresti
O agentie profesionista, ne-a fost alaturi pas cu pas. Multumim.
Fam. Popescu
Bucuresti